Over de shop

Mooi Kunst Kado shop is eigendom van Nicole Henderiks en is onderdeel van Grafisch Atelier NIMART.

 

Over de shopover de shop            

Over de shop, wie zit achter de schermen.

Hiernaast zie je mij, het gezicht achter Atelier NIMART & Mooikunstkado. Dat ben ik, Nicole Henderiks, woonachtig in Heikant, Zeeuws Vlaanderen. Mijn atelier had ik al maar wilde mijn tekeningen, etsen en kunstkaarten online gaan verkopen. In 2008 ben ik mijn eigen webwinkel gestart, voornamelijk om mijn eigen ontwerpen te verkopen. Dit leidde tot mijn webwinkel Mooikunstkado.nl. Via mijn atelier ben ik ook begonnen om mijn kunst te kunnen uitlenen. En om dit ook beter te kunnen tonen, ben ik begonnen met een webwinkel via mijn atelier met kunstuitleen. Als grafisch ontwerper, graficus heb ik een passie voor mooi papier,het fijne werk en het maken van ontwerpen waar ik mensen mee kan inspireren, dit leidde tot het maken van eigen handgedrukte kunstkaarten, als tekenaar teken ik graag naar natuur maar andere onderwerpen vind ik ook een uitdaging.

 Nicole Henderiks eigenaresse van atelier Nimart en Mooikunstkado

Webwinkel met etsen en tekeningen
In de loop van de jaren is NIMART & Mooikunstkado uitgegroeid tot de webwinkel waar je moet zijn voor mooie, unieke prenten, tekeningen en andere kunst die je interieur weer een beetje mooier maken.

 

Wat vind je bij NIMART & Mooikunstkado?
Als je op zoek bent naar mooie, originele kunst, tekeningen en etsen met daarnaast mooie kunstkaarten ben je hier aan het juiste adres. Ook voor kunst huren ben je aan het goede adres, van tijd tot tijd een ander kunstwerk aan de muur, hoe leuk is dat! Al deze producten maken je interieur een beetje mooier en je stuurt unieke kunstkaarten die je nergens anders vind.

Aanmelden nieuwsbrief
Neem de code over
Afbeelding
Code (bevat cijfers en/of kleine letters)

Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven? Over de shop, een leuke aanbieding of een korting ontvangen,
meld je dan voor de nieuwsbrief
ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen

 aanmelden nieuwsbrief

Betaalmethoden

Betaal veilig met

betaal veilig  betaal veilig  betaal met 

Volg Mooikunstkado

Veilig betalen

Veilig betalen door middel van een beveiligde betaalomgeving.

Bij het versturen van uw bestelling wordt alle informatie gecodeerd en beveiligd door SSL technieken te herkennen aan het slotje linksboven in de browser