Bestellen:

Bestelwijze : Klik op "bestellen knop" bij het kunstartikel naar keuze. U komt in een scherm waar u gegevens kunt invullen en daarna de bestelling wordt weergegeven. Volg de aanwijzingen op in het scherm
Bestellen kan vanaf een minimumorder van 3,-

Let op! De etsen en prenten vanaf 15x20cm worden altijd aangetekend verstuurd verzendkosten 7,95 tenzij anders vermeld

U kunt u bestelling ook bekijken via winkelmandje linksboven in het menu. Ook kunt u inloggen bij klant login linksbovenaan zonder te bestellen.
Na ontvangst van betaling krijgt u de bestelling zo snel mogelijk thuisgestuurd via TNT.

Vermelde prijzen zijn inclusief BTW, verpakkings - en administratiekosten maar exclusief verzendkosten tenzij anders vermeldt.
Alle prijzen op de site zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten.

Tarieven TNT Post 2015

Brievenbuspost 20gr 50gr 100gr 250gr 2kg  
Nederland 0,64 1,28 1,92 2,56 3,84  
Europa 1,05 2,10 3,15 5,25 9,45  
             
Pakketten
t/m 2kg  > 2kg        
Nederland brievenbuspakje 3.84          
Nederland aangetekend:
De etsen worden altijd aangetekend verzonden
7.95  7,95        
Europa aangetekend  11.00  13,00        
             

Betaling

Nadat u een bestelling heeft geplaatst krijgt u automatisch een bericht in het scherm over de bestelling.

U kunt betalen via vooraf te betalen per bankoverschrijving en Ideal en is beveiligd via SSL verbinding.
of het bedrag contant te betalen bij afhalen.

KVK nr. 20138832

Levering en/of afhalen

 • Mooikunstkado streeft ernaar uw bestelling binnen 5 werkdagen te leveren. Tenzij dit niet mogelijk is wegens het niet in voorraad zijn van het artikel of is uitverkocht. Uiterlijk zal uw bestelling dan binnen 30 dagen worden geleverd. Uw pakketje wordt verstuurd via TNT post.
 • De verzendkosten zijn voor rekening van de koper tenzij anders is aangegeven bij het desbetreffende kunstartikel. 
 • Levering vindt plaats na ontvangst van het verschuldigde bedrag en aan het opgegeven adres.
 • Mooikunstkado verpakt alle kunstwerken en artikelen zorgvuldig voor verzending met zo nodig in noppenfolie en extra verpakking en is derhalve niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van het kunstwerk tijdens verzending.
  Let op bij ontvangst of er geen beschadigingen zijn.
 • Prenten met passepartout . De prenten worden geleverd met passe partout echter zonder lijst tenzij anders vermeldt. De prenten worden in pakket aangetekend verzonden. Houdt er rekening mee dat alle prenten en kunstkaarten handmatig worden gedrukt en kunnen dan ook een iets afwijken van het afgebeelde kunstartikel.

Afhalen: U kunt ook een afspraak maken om het kunstartikel op te halen in het atelier. U hebt dan de keuze om contant te betalen of indien u besteld en betaald heeft via deze shop kunt u het artikel ophalen op afspraak. Pinnen is niet mogelijk. 
Ophalen net zo leuk, u brengt een bezoekje aan het atelier en maak kennis met Grafisch Atelier NIMART en mooikunstkado

 Niet goed - Geld terug

 • Mocht u spijt hebben van uw aankoop om wat voor reden dan ook dan kunt u het artikel binnen 7 werkdagen retourneren. Let op: Houdt er rekening mee dat alle prenten en kunstkaarten handmatig worden gedrukt en kunnen dan ook een iets afwijken van het afgebeelde kunstartikel, de kosten komen dan voor de koper.
 • Mits het artikel in de originele staat is en de verpakking niet beschadigt is, kan het pakket worden geretourneerd voorzien van de factuur. U betaald dezelfde verzendkosten waarmee het artikel is aangekomen. Zorg ook voor een bewijs van verzending. Nadat het geretourneerde artikel bij ons is aangekomen zal Grafisch Atelier NIMART bekijken of u recht heeft op terugstorting van het aankoopbedrag. Is alles in orde dan wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen aan u teruggestort.

 • Wanneer er toch onvoldoende is gefrankeerd ,wordt dit in mindering gebracht op het retourbedrag.

 

Privacy

 • Al uw persoonlijke gegevens worden niet aan derden gegeven en alleen gebruikt voor het toesturen van het gekochte artikel. Het emailadres wordt gebruikt om u verder op de hoogte te stellen over nieuws van kunstkadoshop, exposities en ander relevant nieuws. Indien u dit niet wenst kunt u dat weergeven door een email te sturen met de mededeling uitschrijven.

 

Vragen,

Mochten er nog vragen zijn omtrent een bestelling, levering of andere informatie naar een opdracht dan kunt het contact opnemen met Grafisch Atelier NIMART

KVK nr. 20138832

Share |